TRANSPORTS

Som especialistes en tot tipus de transports de mercaderies, disposem d' una àmplia gamma de vehicles.

MUDANCES

Realitzem mudances per a particulars i empreses, trasllats d'oficina, servei ràpid i segur.

DESALLOTJAMENTS

Realitzem tot tipus de desallotjaments, per a empreses i particulars, servei professional.

Disposem dels millors vehicles per al transport

En Transports i mudances Ralla disposem de tot tipus de vehicles per realitzar el seu servei de transport, mudança o desallotjament de la millor manera.

  • Rapidesa
Llegir Més

Àmplia zona de treball

Realitzem transports i mudances en tota l'àrea metropolitana de Barcelona i a Catalunya en general, si desitja un transport fora d'aquesta àrea informi's sense compromís.

  • Qualitat

Compromesos amb el client

Transports i mudances Ralla es compromet en cada servei, rebrà atenció personalitzada.

  • Serietat
Contacta

Els nostres serveis

Som especialistes en buidat, neteja i desallotjament de pisos, naus i locals comercials.

Realitzem la neteja i desallotjament del seu pis, local o nau, desmuntem els mobles i tot el que sigui necessari tirar.

Disposem de vehicles, camions, furgons i contenidors per realitzar el treball de forma ràpida i professional, tot el que desallotgem ho portem a reciclar a abocador legal autoritzat.

També li podem realitzar el desmuntatge , baixada i moviment dels mobles al carrer per a la seva retirada pels serveis municipals el dia establert per l'ajuntament.

Els desallotjaments i buidatge de pisos i locals els realitzem a toda Catalunya, Barcelona, Hospitalet, Sant Just, Esplugues, Cornellà, Sant Joan Despí, Molins de Rei, Sant Feliu, Sant Vicenç, Castelldefells, Gavà, Viladecans, Begues, Martorell, y toda la provincia de Barcelona y Cataluña.

Sobre nosaltres

Realitzem mudances de pisos, som especialistes en mudances de torres i habitatges en general disposem de tot el necessari per realitzar la seva mudança o trasllat, disposem d'ajudants especialistes per realitzar la seva mudança de forma ràpida i econòmica, també li podem realitzar solament el desmuntatge o solament el trasllat la nostra empresa es dedica a les mudances des de 1969. També li podem realitzar la mudança o trasllat de la seva oficina nau industrial o comercial.

Disposem de vehicles, camions, furgons i contenidors per realitzar el treball de forma ràpida i professional. Els desallotjaments i buidatge de pisos i locals els realitzem les mudances en tota Espanya, en toda Catalunya, Barcelona, Hospitalet, Sant Just, Esplugues, Cornellà, Sant Joan Despí , Molins de Rei, Sant Feliu, Sant Vicenç, Castelldefells, Gavà, Viladecans, Begues, Martorell, i toda la província de Barcelona y Catalunya.

Contacti amb nosaltres i li informarem amb detall de quant vostè necessiti saber sobre els nostres serveis.