Desallotjaments

Informi's sense compromís

DESALLOTGEM NETEGEM I BUIDEM PISOS , NAUS I LOCALS COMERCIALS

Som especialistes en buidat neteja i desallotjament de pisos, naus i locals comercials.
Li realitzem la neteja i desallotjament del seu pis, local o nau, desmuntem els mobles i tot el que sigui necessari tirar.

Disposem de vehicles , camions, furgons i contenidors per realitzar el treball de forma ràpida i professional, tot el que desallotgem ho portem a reciclar a abocador legal autoritzat.
També li podem realitzar el desmuntatge , baixada i moviment dels mobles al carrer per a la seva retirada pels serveis municipals el dia establert per a això per l'ajuntament.

els desallotjaments i buidatge de pisos i locals els realitzem a tota Catalunya, Barcelona, Hospitalet, Sant Just, Esplugues, Cornellà, Sant Joan Despí, Molins de Rei, Sant Feliu, Sant Vicenç, Castelldefells, Gavà, Viladecans, Begues, Martorell i tota la província de Barcelona i Catalunya.

Sobre nosaltres

Realitzem mudances de pisos, som especialistes en mudances de torres i habitatges en general disposem de tot el necessari per realitzar la seva mudança o trasllat, disposem d'ajudants especialistes per realitzar la seva mudança de forma ràpida i econòmica, també li podem realitzar solament el desmuntatge o solament el trasllat la nostra empresa es dedica a les mudances des de 1969. També li podem realitzar la mudança o trasllat de la seva oficina nau industrial o comercial.